Τα Windows PCs κάνουν περισσότερα για την επιχείρησή σας!!!

Αυξήστε τις επιλογές, την ευελιξία και την ασφάλεια σας!!!

    Κερδίστε χρόνο και χρήματα με μια νέα συσκευή

  • ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

PCs που είναι 4+ ετών κοστίζουν τουλάχιστον 1,5x περισσότερο σε επισκευές ενώ το κόστος συντήρησης /λειτουργίας τους ανέρχεται σε 4261 ευρώ ετησίως.

  • ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

PCs παλαιότερα των 4 ετών μειώνουν την παραγωγικότητα 2,1x φορές και στοιχίζουν σε μια επιχείρηση κατά μέσο όρο σε 1,2602 ευρώ διαφυγόντα κέρδη

  • ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Οι συσκευές με Windows 10 Pro αυξάνουν 2,5x τις επιδόσεις και 3x τη διάρκεια της μπαταρίας σε σχέση με PCs 5 ετών η παλαιότερα.

  • ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι νέες συσκευές με Windows 10 Pro προστατεύουν το PC απο botnes/rootkits αποτρέποντας τα malware να πάρουν τον έλεγχο του boot process.4

Τα πλεονεκτήματα των Windows :

Word- class security μέσα στο ίδιο λειτουργικό σύστημα για να προστατέψει ευαίσθητα εταιρικά δεδομένα. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό σας και μια δεύτερη συσκευή (π.χ. Κινητό τηλέφωνο) για επαλήθευση ταυτότητας. Οι νέες Windows Pro συσκευές διαθέτουν facial  ή και fingerprint recogntion για το Log -on.

Απαράμιλλες επιλογές σε form-factors και τιμές. Νέες συσκευές ταχύτερες, ελαφρύτερες, με μοντέρνο σχεδιασμό και ανθεκτικότερη κατασκευή, συμβατές με την μεγαλύτερη γκάμα περιφερειακών που περιλαμβάνουν εκτυπωτές, κάμερες, πληκτρολόγια, ποντίκια και άλλα.

Τρέξτε όλες τις business εφαρμογές σας από το ERP ή το εμπορολογιστικό σας πρόγραμμα, μέχρι τις πλήρεις εκδόσεις του Office, Photoshop, Ouicken και άλλων. Η Microsoft σας εξασφαλίζει την υποστήριξη των περισσότερων κρίσιμων εφαρμογών για την επιχείρησή σας. Πολλές από τις εφαρμογές αυτές δεν είναι ακόμα συμβατές ή διαθέσιμες για Μac ή ως Web apps για την λειτουργία τους σε Chromebooks.